Вітаємо!
25 вересня 2010 року в храмі Воздвиження Чесного Хреста м.Броди відбулась св. Тайна Вінчання над Пришляком Богданом Йосиповичем, який є родом зі села Ямельня Яворівського району Львівської області, що біля с.Страдч – відпустового місця нашого храму, та Громяк Галиною Михайлівною, яка є родом з м.Львова, а батьки Галини – з с.Пониква Бродівського району. Рідний брат Богдана - Михайло Пришляк - є парафіянином храму Чесного Хреста, який був свідком при св. Тайні Подружжя. Святу Тайну Подружжя уділив настоятель храму о.Ярослав Царик.

 

Бажаємо любов у сімї сповнити

Своїм подружнім життям.

В опіці й ласці Божій жити.

Здоровя, миру, щастя Вам!

 

24 липня 2010 року в храмі Воздвиження Чесного Хреста м.Броди відбулась Свята Тайна подружжя над Дзьобою Тарасом, адміністратором сайту нашої парафії, сином Анатолія і Лесі, який навчається в Івано-Франківській Теологічній Академії, та Гаєвою Надією, донькою Степана і Галини, з с.Отинія Коломийського району Івано-Франківської області.

Чи є в світі година щасливіша за ту, коли зустрічаються два серця, щоб усе життя битися поруч; коли дві пісні зливаються в єдину - пісню Великого Кохання. Тож хай веде вас, молодята, щаслива доля спільною дорогою життя, встеленою калиновим цвітом любові і подружньої вірності. Хай зійде на вас благодать Господня щирим батьківським благословенням, осяє своєю святістю, аби жили ви в радості і щасті, злагоді і достатку, в пошані від людей і в правді перед Богом. Нехай завжди звучить у ваших серцях мелодія весільної пісні і сонцем сяють веселкові кольори рушничка спільної долі.

Щастя вам бажаєм, молодята,
І кохання – цілий океан,
Щоб добра нажили ви багато
Та по дітях виконали план.

Щоб своє гніздечко будували
І любились, наче голуби,
Щоб подружні ваші дні минали
Без печалі, смутку та журби.

Хай над вами буде небо ясним
І сіяє сонечко завжди,
Щоб життя у вас було прекрасним
Без розчарування та біди.

Щоб не стрілись негаразди жодні;
Пам’ятайте: з вами сам Ісус,
Із небес спустився він сьогодні,
Щоб благословити ваш союз.

Віримо, що в злагоді та мирі
До кінця пройдете спільний шлях
Й почуття палкі, взаємні й щирі
Пронесете у своїх серцях!

 

22 січня 2010 року в храмі Воздвиження Чесного Хреста відбулась св. тайна Подружжя над Довбетою Йосифом Михайловичем, родом із с.Комарівка, що проживає у м.Львові, та Гарасимчук Любовю Петрівною, парафіянкою храму Чесного Хреста.Вони обоє стали вдівцями кілька років назад.Св. тайну уділили о.Ярослав Царик та о.Павло Юрчак.Свідками стали Міколяш Віктор Йосипович зі Львова та Дичик Леся-Оксана Андріївна. На шлюбі була присутня сестра Йосипа - Шкварук Анна Михайлівна з Берлина.

 

В четвер 26 листопада 2009 року у храмі Воздвиження Чесного Хреста відбулася св. Тайна подружжя над Федунцем Володимиром Петровичем та Лаголою Галиною Григорівною. Уділив св. Тайну подружжя о.Ярослав Царик. Співав дяк Микола Самуляк. Свідками стали Свиріпа Степан та Чиж Ольга. Вітали подружню пару донечка Христина, яка, зворушена до сліз, промовила: «Я дуже щаслива за вас, що ви повінчались, обох вас люблю». Тато Галини Лаголи, вітаючи, сказав: «Не добре самому бути, родина – це радість. Перебувайте у радості!»

 

14 листопада 2009 р.Б. у храмі Воздвиження Чесного Хреста відбулося вінчання Забокрицького Миколи Федоровича та Забокрицької (Чорноус) Надії Василівни. Цивільний шлюб вони уклали 9 квітня 1983 року на Житомирщині, звідки обоє родом. Свідками були Дашук Юрій Іванович та Левус Галина-Леся Євгенівна. Уділив св. Тайну Подружжя настоятель храму Воздвиження Чесного Хреста о.Ярослав Царик. Співав ансамбль «Християнський схід» під керівництвом Світлани Панчишин. «Нарешті здійснилася наша мрія, сказала пані Надія – ми сьогодні з чоловіком повінчалися в церкві. Головне, що це добра воля нас обох. Прийшов час, і ми усвідомили, що Господня ласка і благословення потрібні нашій сімї. Ми дякуєм Господу за все». 

Сьогодні Ваше величне свято,

Збулася довгожданна  мрія.

І в серцях є радості багато:

Бо повінчались Ви,  Микола і Надія!

Разом з о.Ярославом родину Забокрицьких вітає парафіяльна служба «Карітас».  п.Надія працювала редактором парафіяльної газети «Добра вість» та кореспондентом Єпархіального журналу «Джерело життя» з 1995 по 2002рр., вона є членом Національної спілки журналістів України.

 

Вітаємо

14 листопада 2009 року Божого в храмі Воздвиження Чесного Хреста відбувся шлюб парафіянина храму і з 2003 року учасника церковного хору ім. о.М.Осадци Білашова Василя, 11.06.1979р.н., та Семенюк Любові зі с.Шнирева, 08.10.1986 р.н. Уділив св. Тайну Подружжя адміністратор храму о.Ярослав Царик. Співав хор ім. о.М.Осадци під керівництвом регента Олі Ковальчук. 

Гарна сьогодні днина листопадева

Одружується парафіянин Василь Білашов.

На весільному рушникові дівчина зі Шнирева

Тепер його дружина Семенюк Любов. 

Прийміть мої вітання, молодята,

В день народження Вашої сімї,

Бо це найвеличніша дата

Для кожного з Вас у житті!

 

 У вересні 2009 р.Б в храмі Воздвиження Чесного Хреста відбулась св. Тайна Подружжя Воловика Валерія Михайловича та Гаврилюк (Воловик) Неллі Анатоліївни. Цивільний шлюб вони уклали у 1993 р.Б., а тепер, живучи далеко від рідної землі, в Італії, приїхали в Україну, у рідні Броди, щоб повінчатися у своїй церкві.

            «Ми дуже щасливі, що сповнилося те, що ми обіцяли одне одному взяти церковний шлюб».

            Уділив св. Тайну Подружжя о.Ярослав Царик, адміністратор храму, а сини, Євген та Валентин, прислуговували священику під час св. Тайни Подружжя.

            Велику радість мала мама Валерія Воловика, Стефанія, яка промовила дітям:Я так молилася до Божої Матері за вас, щоб ви отримали Боже благословення на своє життя.

 

 

Вітаємо з одруження

 

31 жовтня 2009 р.Б. в храмі св. вмч. Юрія відбулася св. тайна Подружжя Тимчишина Василя, сина Мирослава і Анни, 17.03.1979р.н., родом з с.Гаї Дітковецькі, та Васкан Катерини, дочки Георгія та Лесі, 30.05.1987р.н., родом з с.Гаї Смоленські. Уділили св. тайну Подружжя о.мітрат Роман Біль, парох церкви св.Юрія та о.мітрат Ярослав Царик, адміністратор храму Воздвиження Чесного Хреста м.Броди. Свідками стали Галенда Володимир з с.Дітківці та Тодорович Анна із Ковеля. Тимчишин Василь прислуговував о.Ярославу у церкві св.Юрія з 1992 по 1994 рр., будучи членом вівтарної дружини.

 

Господь створив нову родину -

Велику радість з вами маєм.

Поздоровляєм Василя і Катерину,

Щасливого життя ми їм бажаєм!

о.Ярослав Царик

 
Опитування
Вам подобається новий дизайн парафільного сайту?
 
Пошук по сайту
Друзі сайту
Про рух "Подружні зустрічі"
Християнський сайт Кіріос
Аскольдова Могила - УГКЦ
Вхід/Реєстрація
Терко
Студія розробки сайту
Веб-студія Люкс Сайт
Архів сайту
  • квітня, 2010
  • березня, 2010
  • лютого, 2010
  • січня, 2010
  • грудня, 2009
  • листопада, 2009
  • жовтня, 2009
  • вересня, 2009
Кнопка нашого сайту

Парафіяльний сайт м.Броди

Розмістіть нашу кнопку у вас на сайті
Поширюймо слово Боже!
На сайті
На даний момент 51 гостей на сайті
Каталоги