28 липня 2016 року в молодіжному таборі «Божий дивосвіт», що у с. Королівка Бродівського деканату пройшов день любові до довкілля.

Табір організував о. Руслан Жигиль, який є відповідальним за молодь у вищезгаданому деканаті.

Протягом дня близько 160 учасників роздумували про роль християнина у світі в контексті сучасних екологічних викликів. Провадив ці роздуми референт Бюро УГКЦ з питань екології Сокальсько-Жовківської єпархії о. Тарас Дзьоба.

У повчальному слові о. Тарас наголосив: «Цей Рік Божого Милосердя є нагодою переосмислити своє ставлення до світу, зокрема поглянувши на світ очима Творця, варто прагнути позитивних змін у ньому. І ці зміни починаються з кожного із нас, з перегляду нашої поведінки на природі, з піднятого папірця та інших дружніх до довкілля дій».

В рамках екодня учасники табору роздумували і про важкість екологічного гріха, зокрема через осмислення його наслідків, було згадано і те, що св. Іван Павло ІІ залічував екологічний гріх до кагорти гріхів, що кличуть про помсту до неба.

Продовжився екологічний день вікторинами та конкурсами, які організували партнери екологічної комісії - НПП «Північне Поділля».

Загалом учасники табору залишилися задоволеними екоднем, адже кожен активний учасник отримав заохочувальний тематичний подарунок.

Посилання: http://www.sokaleparchy.org.ua/index.php/dija/komis/2280-den-liubovi-do-dovkillia-provedeno-u-dytiachomu-tabori-v-s-korolivka

 

Додати коментар



Оновити

casus telefon
casus telefon
film izle
telefon dinleme programı
casus telefon
casus telefon
casus telefon
telefon dinleme
casus telefon