Напередодні святкування Дня Збройних сил України 03 грудня 2009 року в Бродівському гарнізоні на базі військової частини А 0508 стало доброю традицією проводити турнір з волейболу, не виключенням став і 2009 рік. В змаганнях прийняли участь такі команди: ветерани волейбольного клубу «Єдність», ДЮСШ м.Бродів, педагогічний коледж ім. М.Шашкевича та в/ч А 0508 «Захід». Змагання розпочались з привітання командира частини А 0508 полковника Вакуліча Георгія Анатолійовича. Капітани команд з виконанням Державного гімну України підняли прапор. З вітальним словом до всіх учасників змагань звернувся капелан військової частини А 0508 священик Ярослав Царик. Всі разом, взявшись за руки, помолились «Отче наш». На волейбольному майданчику впродовж всього турніру точилася боротьба, жодна з команд не хотіла поступатись супернику.

Третє місце виборола команда педагогічного коледжу м.Бродів, яка перемогла команду «Єдність». У фінальному двобої зустрілись команда Дитячої спортивної школи м.Бродів та команда «Захід», яка здобула перемогу в цьому турнірі. Гравці команди «Захід» свою перемогу в турнірі присвятили головному дійству – 18-ій річниці створення Збройних Сил України.

 Після підведення результатів змагань командам було вручено кубки, грамоти, цінні подарунки від спонсорів. Спонсорами турніру виступили: Бродівська районна державна адміністрація, о.Ярослав Царик, п/п Олег  Мартинюк, директор ТзОВ «Рута» Петро Стах, генеральний директор ВОКТЦ «Бродівський замок» Роман Михайлицький, п/п Михайло Старик, п/п Олег Казмірчук, п/п Володимир Єднак, п/п Ігор Болюх та президент волейбольного клубу «Єдність» Андрій Ковтун. Всім учасникам волейбольних команд о.Ярослав Царик вручив Євангелія від Івана з висловами відомих спортсменів про їх віру в Господа Бога. Вручаючи ці книжечки, він сказав: "Людина повинна розвиватися і духовно і фізично, тож бажаю вам, щоби на скрижалях вашого серця були вписані слова, які записані в Євангелії, і щоб ваша віра виходила із цього Закону". Організатором турніру виступив військовослужбовець А 0508 Віталій Іванович Тимочко.

 

Додати коментар



Оновити

casus telefon
casus telefon
film izle
telefon dinleme programı
casus telefon
casus telefon
casus telefon
telefon dinleme
casus telefon