День святого Миколая не за горами, і всі батьки готують сюрпризи та подарунки для своїх дітей, бажаючи максимально наповнити цей день відчуттям справжньої зимової казки. Для того, щоб це чудове свято прийшло до всіх, аби подарувати віру в диво тим, хто цього справді потребує, вихованці релігійно-мистецької студії при БФ «Карітас» - Броди на чолі з організатором Оксаною Лотоцькою провели передсвяткову виставку - ярмарок. Після третьої Служби Божої в центрі благодійного фонду «Карітас» юні вихованці студії демонстрували та продавали свої ексклюзивні вироби.

Мета даного заходу – напередодні Дня св. Миколая зібрати кошти для придбання святкових подарунків дітям-сиротам нашого міста.

До даного дійства творча студія «Сто талантів» готувалась протягом кількох місяців. Руками маленьких умільців були виготовлені святкові листівки, чудові новорічні прикраси та біжутерія, оригінальні сувеніри. У виготовленні листівок дітям допомагали учасники парафіяльної спільноти УМХ.

Всі дитячі роботи справили враження на гостей виставки, самі ж діти з задоволенням ділились досвідом і демонстрували свої практичні вміння усім охочим.

Увесь колектив БФ «Карітас» - Броди парафії Чесного Хреста щиро радіє, що їх підопічні діти не залишаються в стороні і не виявляють байдужості по відношенню до тих, хто дійсно потребує допомоги та підтримки.

 

 
Пошук по сайту
Друзі сайту
Християнський сайт Кіріос
Святе Письмо онлайн
Фото
Українська молодь - Христові м.Броди
Терко
Архів сайту
    Кнопка нашого сайту

    Парафіяльний сайт м.Броди

    Розмістіть нашу кнопку у вас на сайті
    Поширюймо слово Боже!
    На сайті
    На даний момент 379 гостей на сайті
    Каталоги
    casus telefon
    casus telefon
    film izle
    telefon dinleme programı
    casus telefon
    casus telefon
    casus telefon
    telefon dinleme
    casus telefon